Houtenspeelgoed NIEUW in het assortiment!

In een periode waarin het milieu steeds meer aandacht krijgt en er maatregelen worden getroffen kan de speelgoedsector niet achter blijven. Daarom kiezen wij bewust voor houten speelgoed.

Waarom kiezen wij voor houtenspeelgoed?

Houten speelgoed kan tegen een stootje. Houtenspeelgoed kan van generatie op generatie mee gaan. Dit is een van de redenen dat houtenspeelgoed erg duurzaam is en het is uiteraard ook nog eens fijn voor je portemonnee.

Speelgoed dat van hout is gemaakt is feitelijk van een hernieuwbare ‘grondstof’ gemaakt. Bomen blijven groeien zeker als je houten speelgoed koopt dat is gemaakt van FSC-goedgekeurd hout. dit hout komt van bomen uit beheerde bossen en worden gekapt op een verantwoorde wijze.

Je kunt de motoriek van je kindje stimuleren en mee oefenen met houten speelgoed. Hoe? Ten opzichte van plastic speelgoed heeft hout een natuurlijk gewicht, is robuust en soms ook met structuur. Gevoel voor grootte en gewicht (en daardoor o.a. balans) krijg je bijvoorbeeld met houten blokken van verschillende maten te spelen. Een kind leert zo verschillen tussen gewicht en grootte te herkennen en dit werkt stimulerend voor de ontwikkeling van de motoriek.

Daarom is het nu bij ons mogelijk om houtenspeelgoed te bestellen voor uw kind(eren). Bekijk ons assortiment via de onderstaande link en bestel direct dit leuke en duurzame speelgoed!!

https://www.hout-artiest.nl/product-category/speelgoed/ 

 

Weergaven: (311)